Contact
Locatie

Str. Traian, nr. 99

Cluj-Napoca, Cluj, 400230

Urmareste-ne

Despre noi

scurt istoric

Suntem o echipa de oameni carora ne-a placut tot timpul bunul gust si lucrurile de calitate. De aceea ne-am gandit sa aducem pe piata din Cluj si nu numai cele mai de calitate produse pentru interioare. Printre categoriile noastre de produse se numara: placi ceramice, mobilier de baie, dusuri walk-in, obiecte sanitare si cazi si multe altele. Toate produsele noastre sunt importate de la cei mai cunoscuti si seriosi producatori in domeniu. Te invitam in showroom-ul nostru de pe Str. Traian, nr.69-71, Cluj-Napoca pentru a descoperi si a te ajuta sa iti gasesti design-ul ideal pentru casa ta. Pentru orice intrebare iti stam la dispozitie!

607
Clienti multumiti
357
Produse
107
Proiecte terminate

Recenzii

afla ce cred clientii nostrii

Produse premium

Chiar daca pe piata din Cluj-Napoca sunt multe branduri care ofera numeroase produse premium, pentru a-mi amenaja bucataria am ales Venezia Showroom deoarece au cele mai bune preturi si cele mai de calitate produse. Livrarea a fost foarte rapida si profesionala.

Andrei Cluj-Napoca

O echipa deosebita

Echipa din showroom m-a ajutat imi a alege designul pentru baie. La inceput am crezut ca nu ma voi putea hotari, dar pana la urma sugestiile lor m-au ajutat sa fac alegerea corecta. Recomand cu incredere

Maria Cluj-Napoca